За нас

За нас

ЕЛИТХРАН  ЕООД е създадена през 2000г  със седалище – град Ловеч. Предмета на дейност е търговия с всички видове фуражи, фуражни компоненти, сол и други продукти за селското стопанство. През годините ние добихме значителен опит и към момента в нашата фирма работят високо квалифицирани професионалисти. Нашите клиенти имат доверие в нас защото те знаят, че ние поставяме тях и техните нужди винаги на първо място.

Eлитхран ЕООД разполага със склад на едро и дребно в гр. Ловеч в двора на бившото ДК. Предлагаме пълна гама от компоненти, фуражни суровини и добавки за всички категории животни.

Фирмата е изградила и своя еко ферма в която се отглеждат прасета, телета, малачета, пуйки от световно признати породи. Отглеждат се  екологично, единствено с чисти продукти без ГМО. Голяма част от фуража е произведен лично от нас, позволявайки ни стриктно да следим качеството.

Друг отрасъл на фирмата е отглеждането на различни посеви като сладка царевица, картофи, тикви. Те се третират само с абсолютно безвредни препарати за растителна защита.

 

Нашата цел е да Ви предоставим най-добрите продукти на конкурентна цена за да си гарантирате максимални резултати.